Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Munchets
Diary Mustache Linkies Credit




YABEDABEDUUUUU~
Saturday, 13 October 2012 | 0 comments
ASSALAMMUALAIKUM AND HAI :')

dah lama x update post ? kacau bilau aku nyer blog . tak tentu arah dah --'
takpe lah , asal korg boleh baca story aku tuh dah ckup right :')
guys , dah bape hari nieyhh sedih sangat rasenya . tatau kenapa , mood pon tak menentu :')
yang jadi mangsanya , biyyy akuuu :') maafkan saya biyy :')
10 hb arituh pergi rumah die nengok keadaan dia :') kak wawa say die kurus x cam dluw :")
yes i know even itu first meet kite :') sedih kayy :* time tulahhh air mata saya jatuh dpan awak kan biy ?
bukan salah awak sy nangis , tapi salah sy sendiri . sy mintak maaf , saya sedar saya salah .
sy cuba jadi nurul munawwarah yg baru biy :') demi relate kite sy cuba k .
biy , maafkn syg if syg x dapat jadi yang terbaik ntuk awak . syg mintak maaf sesangat sbb syg x dpat jadi mcm gf" biy sbelum nih , syg banyak sakitkan hati biy :') syg tau syg bukan gf yg baik ntuk biy :')
syg sedar semua tuh , if biyy lepaskan syg pon . sy redha sebab syg sedar .. syg bukan gf yg baik ntuk biy :') syg tau biy bnyak makan hati ngn perangai syg tapi biy diamkn . yea syg paham .. malam smalam syg ade mintak break kan ? sebenarnye syg mintak sbb syg rase syg xleh bahgiakan biy even sekejap .
syg mintak maaf biy , syg tauu syg ego . syg pntingkan perasaan sndiri :'/ syg mintak maaf k . kalau melepaskan syg tuh boleh buat biy bahgia , syg terima k . syg sanggup asalkan biy bahgia . syg penah ckp kan , dengan siapa pon biyy besama . syg tetap doakan kebahgiaan biyy :')

korang :') now , aku rasa dah ramai lain dengan aku . Kak Wawa , Ekin , Eyza , Eyrfun and others . ramai sngt yg rapat ngan aku tapi sekarang dah lain :') Bayim pon da lain sekarang . dah x macam dulu .
sokayyyhh aku redha :') hmm , aku rindu kak farah yang dluw . Kak Farah yg layan aku , bila die sedih aku dpat support die , bagi dieee kata semangat . Now ? die dah benci aku pasal satu mulut yg senak nengok org bahgia :') sedih gile kay . Aku dapat wish die masa nak PMR harituhh :'/ tapi die x balas . harituh straight aku mintak maaf kat die tpi bile aku nengok xde respon , aku mula down . aku tau aku xde harapan dlm life die lagi . Kak Farah , adek nak akak tau adek syg akak sangat" kay :') Kak Wawa , thanks always ade ntuk susah senang sedih pedih adek k . adik hargai semua tuh even ade yg x suke ngn relate akak and adek :')

ade adek kandung , adek kandung cam sial ^.v
ade member baik , talam dua muka --'
ade akak angkat , akak angkat dah benci :'(

sokay , aku tetap sayang korg semua :*

HOPE EVERLASTING :)
Friday, 28 September 2012 | 0 comments
ASSALAMMUALIKUM and HAI semua :')
dah lama ta update post :') berabuk sudahh blog aku nhee dibuatnya --'
ACT , baru harini berkesempatan nak update post :')
sakit siak jiwa aku --' madah bape minggu nie tak sihat --'
NASEB" ann --'
dah bape hari nhee rasa cam lain aww . tatau kenapa --'
nak mati agaknyaaa . AMBOIHH -.-' haha !

eh gamba kat atas tuh nyemak jeh ann --' HAHA !
act , rindu bayim sesangat aww :) kesian dia asek kene pujuk aku :'/
al maklum lah . aku memang terserlah dengan sifat manja :P
HAHA , biy mohon sabar dengan perangai sawan babi saya yea :')
diam x diam dah nak masok sebulan dah dengan die :')
ALHAMDULILLAH :') 9 september 2012 bermula kisah kita :)
semoga kekal sehingga akhir nafas kita berdua . AMIN :')

biy , awak sendiri tau syg nhee mmg kuat merajuk .
so syg harap biy kuatkan hati layan perangai syg okayh .
syg paham biy akan rimas dengan perangai syg yg mcm nie .
syg akan ubah kay sikit" . jangan risau untuk biy syg akan usaha jugak .
syg cuba jadi yang baik untuk biy and hubungan kite berdua .

MAAFKAN syg bila syg TAK DAPAT WAT BIY BAHGIA ,
MAAFKAN syg bila syg TAK DAPAT MEMAHAMI BIYY ,
MAAFKAN syg bila syg TAK DAPAT TEMAN BIY KEMANA MANA ,
MAAFKAN syg bila syg KUAT MERAJUK ,
MAAFKAN syg bila syg SELALU NGALAN BIYY :)

cuma syg nak biyy tahu ..

SAYA CINTA AND SAYANGKAN AWAK SESANGAT BIYY :')
SAYA IKHLAS TERIMA AWAK SEADANYA .
SAYA JANJI SUSAH SENANG AWAK , SAYA AKAN CUBA SENTIASA BERSAMA AWAK .


itu janji saya pada awak biyy , saya harap awak dapat sayang dan cinta saya mcm mana
saya cinta and sayang awak sepenuh hati saya .

SINCERLY ,
superbayim's wife :')

TERIMA KASIH ツ
Friday, 14 September 2012 | 0 comments
assalammmualaikum and hai semua ツ
hurm , korang sihat ? thanks sebab sudi baca story aku harini ツ
aku hargai kayyy semua tuh , hehe ツ
harini , hari yang tak berapa best ntuk aku . bosan+sedih+marah ツ
eh semua perasaan harini ada -.-
dari aku bangun tisur pukul 6 pagi sampailah sekarang 8:23pm bayim tak text langsung .
jangan kata call -.- lagilah tak ada . terasa macam diri nie tak diperlukan pulak :'(
haisyh -.- aku kena paham dia sakit and perlukan banyak masa untuk berehat ,
tapi bila online dia boleh pulak . bila text aku cakap lemah lah tak larat la ..
erghh , online semangat and sihat pulak :'(
eh aku malas sebenarnya nak pikir bebukan pasal dia . dia amat berharga untuk aku ♡
selama aku berkapel ngan sesapa .. aku tak pernah berterus terang ngan ayah .
tapi dengan bayim , aku sendiri terus terang dengan ayah .
ayah takdea lah menentang relay aku dengan dia cuma ayah suruh aku berhati hati bila terima sseorang .
thanks ayah ♡ akak bersyukur dapat bapak yang memahami macam ayah .
mak pun dah tau pasal bayim , segalanya dah aku kongsi kat mak . mak pun tak menentang relay aku dengan bayim . alhamdulillah ♡ semoga aku ngan bayim saling melengkapi ntuk harungi semuanya .
even relay baru berjalan berapa hari , aku dah sayang bayim sepenuh hati aku . im lelaki pon aku reply yg tertentu jeh , text lelaki ponn aku aku x reply :3 malas nak replyy . buang kdid , better simpan ntuk mesej ngan bayim bila die dah sehat and segar sepenuhnya nanti . aku harap kali nie aku tak tersalah pilih ♡
aku harap bayim tak game aku and dapat terima aku ape adenya . insyaallah :')

MUHAMMAD IBRAHIM♡
saya nak awak tau yang saya sayangkan awak sangat" ,
saya harap awak takkan buat macam mana ex" saya buat dekat saya dulu ,
saya harap jugak awak terima saya apa adenya ,
awak , saya nak awak tau jugak ..
SAYA SAYANG AWAK APE ADENYA :')
hensem atau tidak itu bukan masalahnya .
saya terima awak ape adenya ..
ape yang penting kesetiaan and kejujuran awak pada saya ..
awak S U P E R M A N saya !
awak kene ingat tuh sampai bebila ouhkayh :')
ILOVEMISSNEEDYOUMUHAMMADIBRAHIM ♡

ilovemissneedyou ♡
Thursday, 13 September 2012 | 0 comments
assalammualaikum ツ and hai semua ツ
dah lama tak berjinak jinak baik dekat blog nie ツ
nie mula nak menjinak jinakkan diri kat blog nieyh balek ♡
dulu , blog lah tempat aku luahkan perasaan  ツ 
n now , bila aku ada masalah . aku simpan dalam hati sendiri  ツ
bukan sombong nak bercerita , tapi serik . 
al maklom laa , skrg nie ramai yg suka mengepoh ツ eh terasa ? kgood ツ
guys , aku tak tunggu budak pendidikkan khas lagi ツ aku ade bayem  ♡
hurm , harap sangat relay nie everlasting  ♡ even baru bape hari aku dah mula syg die  ツ
mohon doa kan yang terbaik untuk aku and http://www.facebook.com/muhammad.ibrahim.77  ツ
insyaallah , sakit perit , suka duka dia .. aku selalu ada untuk dia  ツ
thanks untuk orang sekeliling yg always support kitorg  ♡ harap korg happy gak ツ

untuk biyy ♡
meloveyousomuch ♡ 
harap relay kite everlasting ouhkayh ツ
sorry if syg taa dapat jadi yang terbaik ntuk biyy ツ
syg cuba jadi macam mana yg biyy nak or what ツ
mohon faham yang syg nie mmg kuat cemburu , cepat merajuk , cepat marah and manja ツ
and sorry if biy reply late or tak text , syg marah" or merajuk . syg mmg gituh  ツ
syg harap bila kita ade masalah , kita cuba slowtalk bebaek ouhkay ツ
syg nak biyy tau , susah senang biy . syg akan tetap ade kat sisi biyy .
hensem tak hensem itu tolak tepi , yang penting kebahgiaan antara kita ♡
syg tau , syg bukanlah perempuan yang baik ntuk selalu bahgiakan biyy .
tapi cukuplah biyy tau , syg sanggup berubah demi relay kita .
tak semua org tau and rasa ape yang ada dalam hati syg bila kite berjauhan and tak text .
sebab tuh syg cepat marah and gelabah . syg mintak maaf kay biyy :'/
syg harap antara kite , takde siapa pon yang akan curang ♡
09.09.2012 ♡ tarikh nie , syg akan ingat smpai bebila . terima kasih coz terima syg ape adenya  ツ

#muhammad ibrahim ツ i always love you . i'm yours biyy ♡