Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Munchets
Diary Mustache Linkies Credit




YABEDABEDUUUUU~
Saturday, 13 October 2012 | 0 comments
ASSALAMMUALAIKUM AND HAI :')

dah lama x update post ? kacau bilau aku nyer blog . tak tentu arah dah --'
takpe lah , asal korg boleh baca story aku tuh dah ckup right :')
guys , dah bape hari nieyhh sedih sangat rasenya . tatau kenapa , mood pon tak menentu :')
yang jadi mangsanya , biyyy akuuu :') maafkan saya biyy :')
10 hb arituh pergi rumah die nengok keadaan dia :') kak wawa say die kurus x cam dluw :")
yes i know even itu first meet kite :') sedih kayy :* time tulahhh air mata saya jatuh dpan awak kan biy ?
bukan salah awak sy nangis , tapi salah sy sendiri . sy mintak maaf , saya sedar saya salah .
sy cuba jadi nurul munawwarah yg baru biy :') demi relate kite sy cuba k .
biy , maafkn syg if syg x dapat jadi yang terbaik ntuk awak . syg mintak maaf sesangat sbb syg x dpat jadi mcm gf" biy sbelum nih , syg banyak sakitkan hati biy :') syg tau syg bukan gf yg baik ntuk biy :')
syg sedar semua tuh , if biyy lepaskan syg pon . sy redha sebab syg sedar .. syg bukan gf yg baik ntuk biy :') syg tau biy bnyak makan hati ngn perangai syg tapi biy diamkn . yea syg paham .. malam smalam syg ade mintak break kan ? sebenarnye syg mintak sbb syg rase syg xleh bahgiakan biy even sekejap .
syg mintak maaf biy , syg tauu syg ego . syg pntingkan perasaan sndiri :'/ syg mintak maaf k . kalau melepaskan syg tuh boleh buat biy bahgia , syg terima k . syg sanggup asalkan biy bahgia . syg penah ckp kan , dengan siapa pon biyy besama . syg tetap doakan kebahgiaan biyy :')

korang :') now , aku rasa dah ramai lain dengan aku . Kak Wawa , Ekin , Eyza , Eyrfun and others . ramai sngt yg rapat ngan aku tapi sekarang dah lain :') Bayim pon da lain sekarang . dah x macam dulu .
sokayyyhh aku redha :') hmm , aku rindu kak farah yang dluw . Kak Farah yg layan aku , bila die sedih aku dpat support die , bagi dieee kata semangat . Now ? die dah benci aku pasal satu mulut yg senak nengok org bahgia :') sedih gile kay . Aku dapat wish die masa nak PMR harituhh :'/ tapi die x balas . harituh straight aku mintak maaf kat die tpi bile aku nengok xde respon , aku mula down . aku tau aku xde harapan dlm life die lagi . Kak Farah , adek nak akak tau adek syg akak sangat" kay :') Kak Wawa , thanks always ade ntuk susah senang sedih pedih adek k . adik hargai semua tuh even ade yg x suke ngn relate akak and adek :')

ade adek kandung , adek kandung cam sial ^.v
ade member baik , talam dua muka --'
ade akak angkat , akak angkat dah benci :'(

sokay , aku tetap sayang korg semua :*

Older Post