Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Munchets
Diary Mustache Linkies Credit




HOPE EVERLASTING :)
Friday, 28 September 2012 | 0 comments
ASSALAMMUALIKUM and HAI semua :')
dah lama ta update post :') berabuk sudahh blog aku nhee dibuatnya --'
ACT , baru harini berkesempatan nak update post :')
sakit siak jiwa aku --' madah bape minggu nie tak sihat --'
NASEB" ann --'
dah bape hari nhee rasa cam lain aww . tatau kenapa --'
nak mati agaknyaaa . AMBOIHH -.-' haha !

eh gamba kat atas tuh nyemak jeh ann --' HAHA !
act , rindu bayim sesangat aww :) kesian dia asek kene pujuk aku :'/
al maklum lah . aku memang terserlah dengan sifat manja :P
HAHA , biy mohon sabar dengan perangai sawan babi saya yea :')
diam x diam dah nak masok sebulan dah dengan die :')
ALHAMDULILLAH :') 9 september 2012 bermula kisah kita :)
semoga kekal sehingga akhir nafas kita berdua . AMIN :')

biy , awak sendiri tau syg nhee mmg kuat merajuk .
so syg harap biy kuatkan hati layan perangai syg okayh .
syg paham biy akan rimas dengan perangai syg yg mcm nie .
syg akan ubah kay sikit" . jangan risau untuk biy syg akan usaha jugak .
syg cuba jadi yang baik untuk biy and hubungan kite berdua .

MAAFKAN syg bila syg TAK DAPAT WAT BIY BAHGIA ,
MAAFKAN syg bila syg TAK DAPAT MEMAHAMI BIYY ,
MAAFKAN syg bila syg TAK DAPAT TEMAN BIY KEMANA MANA ,
MAAFKAN syg bila syg KUAT MERAJUK ,
MAAFKAN syg bila syg SELALU NGALAN BIYY :)

cuma syg nak biyy tahu ..

SAYA CINTA AND SAYANGKAN AWAK SESANGAT BIYY :')
SAYA IKHLAS TERIMA AWAK SEADANYA .
SAYA JANJI SUSAH SENANG AWAK , SAYA AKAN CUBA SENTIASA BERSAMA AWAK .


itu janji saya pada awak biyy , saya harap awak dapat sayang dan cinta saya mcm mana
saya cinta and sayang awak sepenuh hati saya .

SINCERLY ,
superbayim's wife :')

Older Post | Newer Post